Élethű Babák
Magyarul In English Deutsch
Főoldal
Korábbi babáink I.
Korábbi babáink II.
Korábbi babáink III.
Korábbi babáink IV.
Korábbi babáink V.
Korábbi babáink VI.
Eladó babák
Reborn tanfolyam
Alapanyagok
Egyéb babák
Kapcsolat
Szállítási feltételek
Díjszabás
Fórum
Belépés

KÖVETKEZŐ KEZDŐ TANFOLYAM IDŐPONT:

2013. december

Részvételi díj: 58900.- Ft fő, az ár a babaszettet és minden alapanyagot tartalmaz, a kész baba a tanfolyam végén hazavihető.

Üdvözlöm az Élethű Babák weboldalán ! 

Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, amely az Élethű babák készítéséről, valamint gyűjtéséről szól.

Az élethű babák, azaz 'Reborn' babák vinyl-ből vagy szilikonból  készülnek és különböző festési technikák használatával válnak életszerűvé.

Magunk is tervezünk és festünk ilyen babákat különböző kiemelkedő minőségű festékek felhasználásával, amelyek égetéssel kerülnek a babákra. Sem a babák alapanyaga, sem pedig a felhasznált festékek nem mérgezőek, így gyerekek kezébe is bátran adhatók az általunk készített babák.


    2011. Győri Nemzetközi Babakiállítás és Verseny

                                                                                                 Babáink színházban is több alkalommal szerepeltek. Jelenleg a Pesti Színházban futó Tom Jones című darabban szerepel két babánk is, egy kisfiú és egy kislány.

       

 

            

Babáink több esetben vettek részt filmforgatáson, szerepet kaptak a Mid Atlantic Productions Ltd által gyártott A katedrális The Pillars of the Earth) című 8 részes minisorozatban, valamint a Silent Witness című BBC produkcióban is (14. évad 8. epizód).

 

Tanfolyamokat is szervezünk rebornozásból.  A kurzusok alatt megtanítjuk a rebornozás alap technikáit, közösen elkészítünk egy babát, amit természetesen mindenki megtarthat. Az alapanyagokat, baba szettet mi adjuk, ill. angol nyelvű fényképes ismertetőkkel is ellátjuk a résztvevőket. Alap és haladó tanfolyamok közül lehet választani. A tanfolyamok ára függ a jelentkezők számától.

Babáink megvásárolhatóak közvetlenül ( a készlet erejéig) a Budapest, XIV. ker. Ilka u. 25-27. alatti Féltucat Kft. üzletében naponta 8-19 óráig, szombaton 9-13 óráig, vagy a http://www.babastore.hu/shop.php?fm=57  weboldalon, ill. megrendelhetőek emailben a hm12@freemail.hu email címen.

Vállaljuk babák készítését egyedi igények alapján is, választható arcszerkezet, alvó vagy nyitott szemű baba, szemszín, hajszín, hanggép, stb. Egyedi kéréseket a hm12@freemail.hu és a hmonika1112@gmail.com email címen fogadunk. Az egyedi igények alapján megrendelt babákat visszavásárolni, ill. cserélni nem áll módunkban.

Webdesign